Over ons

Financieel Adviseurs in Maastricht. De financieel adviseurs van Ruijters van den Beucken geven u adviezen en oplossingen in verzekeringen. Aangezien wij geen verplichting hebben naar verzekeraars is ons advies altijd 100% onafhankelijk! U bent onze opdrachtgever en niet de verzekeringsmaatschappijen.

Een goed advies begint met een goed kennismakingsgesprek. Onze adviseurs werken op basis van een persoonlijke benadering, zowel voor particulieren als (MKB-)bedrijven en voor startende ondernemers en freelancers. Wij bieden altijd maatwerk op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening en indien nodig schakelen wij de hulp van specialisten in mocht u een zeer specifieke kwestie hebben.

Doordat wij onafhankelijk zijn kunnen wij U een veel breder scala aan producten adviseren waar een gebonden adviseur vaak beperkt is in de keuze van de verzekeringsproducten. 

Het voordeel is uiteindelijk voor u: een uitgebreide vergelijking op maat waarbij daadwerkelijk alle mogelijkheden op een rij zijn gezet gevormd volgens uw wensen. Dat is de kracht van een financieel adviseur, ontdek het zelf!


     
 

Contact formulier