Over ons

Financieel Adviseurs in Maastricht. De financieel adviseurs van Ruijters van den Beucken geven u adviezen en oplossingen in verzekeringen. Aangezien wij geen verplichting hebben naar verzekeraars is ons advies altijd 100% onafhankelijk! U bent onze opdrachtgever en niet de verzekeringsmaatschappijen.

Een goed advies begint met een goed kennismakingsgesprek. Onze adviseurs werken op basis van een persoonlijke benadering, zowel voor particulieren als (MKB-)bedrijven en voor startende ondernemers en freelancers. Wij bieden altijd maatwerk op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening en indien nodig schakelen wij de hulp van specialisten in mocht u een zeer specifieke kwestie hebben.

Doordat wij onafhankelijk zijn kunnen wij U een veel breder scala aan producten adviseren waar een gebonden adviseur vaak beperkt is in de keuze van de verzekeringsproducten. 

Het voordeel is uiteindelijk voor u: een uitgebreide vergelijking op maat waarbij daadwerkelijk alle mogelijkheden op een rij zijn gezet gevormd volgens uw wensen. Dat is de kracht van een financieel adviseur, ontdek het zelf!

     
 

Delen: