Downloads en Aanrijdingsformulieren

Op deze pagina kunt u onze formulieren en infobrochures downloaden.

Het Europees aanrijdingsformulier
Als u betrokken bent bij een verkeersongeval, dan moet u het Europees aanrijdingsformulier invullen.
Denk ook om de achterzijde goed in te vullen.
Download hier het aanrijdingsformulier


Dienstverlening
Wilt u extra geld voor later? Wilt u bijvoorbeeld later extra pensioen? Of wilt u later extra geld hebben voor iets anders? Dan kunt u in dit document lezen wat wij voor u kunnen doen, en hoeveel onze dienstverlening kost. 
Download hier ons dienstverleningsdocument ivm vermogen opbouwen

Afdekken van risico's
Wilt u een verzekering? Bijvoorbeeld voor als u of uw partner overlijdt? Of voor als u arbeidsongeschikt of werkloos wordt? Dan kunt u in dit document lezen wat wij voor u kunnen doen. 
Download hier onze dienstverlening ivm risico's afdekken

Waardemeters
Met behulp van de herbouwwaardemeter kunt u, door enkele vragen te beantwoorden, de te verzekeren herbouwwaarde van uw woning berekenen. 
Download hier de herbouwwaardemeter 2019

Met de inboedelwaardemeter stel je de exacte waarde vast van je inboedel en voorkom je dat je inboedel onderverzekerd is. 
Download hier de inboedelwaardemeter 2019

Schadeformulieren waarborgfonds
Bent u slachtoffer van een aanrijding en wilt u gebruik maken van het waarborgfonds? Vul dan het verzoek om schadevergoeding in, waarin de gegevens van beide partijen en een getuigenverklaring beschreven moeten
worden. Download hier de formulierenset waarborgfonds | verzoek om schadevergoeding

Bent u slachtoffer van een aanrijding en wilt u gebruik maken van het waarborgfonds? Vul dan het waarborgfonds getuigenverklaring in, waarin de getuigenverklaring beschreven moeten worden. 
Download hier het waarborgfonds getuigenverklaring

Bent u slachtoffer van een aanrijding en wilt u gebruik maken van het waarborgfonds? Vul dan het verzoek om schadevergoeding in, waarin uw verklaring beschreven moet worden. 
Download hier het waarborgfonds schadevergoeding

Het kan iedereen overkomen: u wordt aangereden door een motorvoertuig dat onbekend is (omdat de dader is doorgereden) of onverzekerd is. Of dader reed bij het ongeval in een gestolen voertuig. Dan draait u op voor de schade. Maar in een aantal gevallen biedt het Waarborgfonds Motorverkeer uitkomst. 
Meer informatie over het waarborgfonds motorverkeer